Naše webové stránky používají cookies. Pomáhají ke správné funkci stránek a lepšímu uživatelskému zážitku. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím

Expediční a cestovatelská liofilizovaná strava. Velmi "praktický vynález", který ocení všichni outdooroví nadšenci. Sáček slouží zároveň jako nádobí pro přípravu. Otevřete, zalijete horkou vodou, zahnete okraj a necháte 5 – 10 minut stát a vydatné a chutné jídlo je připraveno ke konzumaci. Minimální odpad a spotřeba vody (nemusíte mýt nádobí), stačí jedna nádoba na vaření i pro vícečlenou skupinu. Bez konzervantů, široká nabídka různých jídel včetně bezlepkových variant, ve dvou velikostech 1 nebo 2 porce (125g, 250g).

Lyofilizace – vakuové vymrazování – metoda, která se využívá k sušení vlhkých materiálů v našem případě potravin.

0,-